Vrienden van Tocca

Vrienden van Tocca

Waiti Mujëë is een samensmelting van fashion, media en cultuur bestaande uit Gwen Denswil, Shaneequa Vrede en Tosca Vrede. Het collectief ambieert een “go to” organisatie te zijn voor partijen die streven naar de bewondering van het eigen kunnen binnen de zwarte gemeenschap. Waiti Mujëë werkt vanuit de kernwaarden zelfvertrouwen, cultuur, kennis en verantwoordelijkheid. We richten ons op bewustwording van het zelfbeeld, cultuur en media al dan niet om maatschappelijke effecten te bereiken en participatie van specifieke groepen te bevorderen. De samenwerking is ontstaan na de wens van Saundra Williams voor het doorzetten van een ‘Black Magic Girlz’ traject. De activiteiten van Waiti Mujëë willen we zoveel mogelijk tot stand laten komen met inzet van young talents en young professionals vanuit de zwarte gemeenschap. Zij fungeren als voorbeeld figuur voor de deelnemers van de trajecten.

Going Social is een initiatief van het organisatiebureau Creativity Works van Stephany Biezen. Zij is al ruim 10 jaar als ondernemer actief binnen het sociale domein en voert opdrachten uit op het gebied van cultuur en maatschappij voor de Gemeente Amsterdam, lokale organisaties en culturele instellingen.

B!Vine Streetfood is een culinaire beleving met een jonge spirit. Ashanti Overman en Donovan Esajas runnen de tent en streven naar een gezonde generatie met uiteenlopende smaakervaringen. Dit doen zij door vooral bekende gerechten met gezondere ingrediënten te bereiden.

E&E events gelooft dat je van elk event een onvergetelijk moment kunt maken. Earliecia Felixdaal en Elserich Ralf vormden dit team met een visie. Al is het zo knus als een high tea event met je allerbeste vrienden, of zo groots als een lanceerparty voor je nieuwe kledinglijn. Eén ding is zeker; onvergetelijk dat wordt het. Als jij hen vertelt wat je allemaal in gedachten hebt, dan zetten zij dat om in een concreet plan dat niet alleen aan al jouw wensen voldoet, maar dat ook nog eens je verwachtingen overtreft.